Spor »

Tarsus idmanyurdu transfer taarruzunda

Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı dış transferde Yunus Can Bozkır ile anlaştıklarını bildirdi.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı  dış transferde Yunus Can Bozkır ile anlaştıklarını bildirdi.

Erzinspor’dan 1990 doğumlu Kaleci  Yaşar Memişoğullu, Yine Erzinspor’dan  1990 doğumlu sağbek Sefa Durmuş  ve yine aynı takımda  ön libero oynayan  1991 doğumlu  Sefa Aktepe ile anlaştıklarını hatırlatan  Başkan Ege, dış transferde dördüncü oyuncularını ise Aydın 1923 oyuncularından geçen yıl ise Çine Mardanspor’a kiralık gönderilen 1996 doğumlu  stoper Yunus Can Bozkır ile her konuda anlaşarak kadroya dahil ettiklerini belirtti.

Kaliteli ve iddialı bir kadro kurmak için transfer komitesindeki arkadaşlarla birlikte ince eleyip sık dokuyarak dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Ege, kulübe çağırıp görüştükleri oyuncular olduğunu, Teknik Direktör Ergün Aytekin ile görüş alışverişiyle  transfer çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Başkan Ege kısa süre içerisinde kadroyu oluşturup, Bayramdan sonra yeni sezon için çalışmalara başlamayı planladıklarını sözlerine ekledi. YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.