Kültür Sanat »

Yasemin Özilhan, önce alışveriş yaptı sonra çocuk parkında poz verdi

İş adamı İzzet Özilhan'la evlenip 2 çocuk annesi olan, Yasemin Özilhan, önce alışveriş yaptı daha sonra çocuk parkındaki salıncakta poz verdi..


@mersinhaber 'i takip et

Yasemin Özilhan, önce alışveriş yaptı daha sonra çocuk parkındaki salıncakta poz verdi..

 

İşadamı İzzet Özilhan'la evlenip 2 çocuk annesi olanYasemin Ergene, önceki gün Etiler'deydi. Her zamanki gibi şık kıyafeti ve takılarıyla göz kamaştıran Yasemin Hanım, bir ara çocukluğuna geri döndü. Sosyetik güzel, gittiği alışveriş merkezinde bulunan çocuk parkında salıncakta bu pozu verdi.
 
 
Yasemin Özilhan'ın üzerinde olan kıyafetlerin her biri dünyaca ünlü markaların imzasını taşıyor. Yasemin Özilhan, önceki gün Etiler'deydi. Özilhan'ın üzerinde olan kıyafetlerin her birinin dünyaca ünlü markaların imzasını taşıması dikkati çekti.
 
Salıncakta poz verdi
 
Pırlanta taşlarla süslü Rolex saati ve 8 karatlık tek taş pırlanta yüzüğüyle göz kamaştıran Özilhan, önce alışveriş yaptı daha sonra AVM'deki çocuk parkında salıncakta bu pozu verdi..
 
Kaynak: a Haber

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.