Ekonomi »

Bayramda Kimler Çalışacak, İşte Bayramda Çalışacak Memurlar

Bayramda kimlerin çalışacağı ve hangi kurumların açık olacağı soru işareti uyandırırken, Devlet memurlarından kimlerin çalışacağı belli oldu. Vergi daireleri, 9 güne uzayan bayram tatilinde, 4 Temmuz Pazartesi yarım gün, 8 Temmuz Cuma günü ise tam gün açık olacak.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Vergi daireleri, 9 güne uzayan bayram tatilinde, 4  Temmuz Pazartesi yarım gün, 8 Temmuz Cuma günü ise tam gün açık olacak. 
 
Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) internet sitesinde yayımlanan  duyuruda, Başbakanlığın talimatıyla kurum yöneticileri tarafından gerekli  tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi  için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve  kuruluşlarındaki çalışanların 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün, 8 Temmuz Cuma  günü tam gün idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü hatırlatıldı.
 
 Duyuruda, vergi dairelerinin 4 Temmuz'da yarım gün, 8 Temmuz'da ise  tam gün açık bulundurulacağı bildirildi.
 
Gazete Vatan

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.