Tarsus »

Tarsus'ta gençler serinlemek adına tehlikeye aldırış etmiyor

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle bunaltıcı sıcaklıklardan kaçan Tarsuslu gençler, 15 metre yükseklikteki köprüden şelalenin buz gibi sularına atlıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus'ta son yılların en yüksek hava sıcaklıkları yaşanıyor. 40 dereceye yaklaşan sıcaklığın etkisi, yüksek nemle daha fazla hissediliyor. Gençler, 15 metre yükseklikteki tarihi köprüden şelalenin buz gibi sularına atlayarak serinlemeye çalışıyor.
 
Her yıl yaşanılan boğulma olaylarına rağmen çok sayıda genç ve çocuk, Tarsus Şelalesinin buz gibi azgın sularında yüzerek serinliyor. Adrenalin tutkunu bazı gençler ise bununla yetinmeyip yaklaşık 15 metre yüksekliği bulunan köprünün üzerine çıkarak kendilerini boşluğa bırakıyor.
 
Yaptıklarından korkmadıklarını belirten gençlerden İsmail Gönen, "Tarsus yanıyor, hava çok sıcak, biz de çareyi şelalede buluyoruz. Yapacak bir şey yok." diye konuştu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.