Tarsus »

Tarsus Ticaret Odası (TSO)ndan Özel İndirimli Otomobil Kampanyası

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Tarsus'ta faaliyet gösteren Çayan Otomotivle yaptıkları anlaşma ile Oda üyelerine 2016 Model Cilo HB modellerinde özel indirimler uygulayacak.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus'ta faaliyet gösteren Çayan Otomotivle yaptıkları anlaşma ile Oda üyelerine 2016 Model Cilo HB modellerinde üyelerine özel indirimler uygulayacağını tüm üyelerine mail ile bildirdi.
 
Duyanlar tarafından hoş karşılanan ve yaptıkları çalışmalar ile oldukça beğeni toplayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, bölgesel otomotiv markası olan ve ismini tüm ülkeye duyurmuş Çayan Otomotiv ile yaptıkları üyelere özel indirim kampanya anlaşmasının ardından, tüm üyelere kampanyayı e-mail ile bildirdi.
 
TSO üyelerine gönderilen e-mail ise şu şekilde : "Odamız Üyelerine, Tarsus Çayan Otomotivde, 2016 Model Clio HB modellerde özel indirim uygulanacaktır. Stoklarla sınırlı kampanya 30 Haziran 2016 tarihine kadar geçerli olacaktır." denildi.
 
 
İndirimli Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Çayan Otomotiv firmasına (0324) 6145240 ilgili telefon numaralarından ulaşmaları istendi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.