Spor »

TARSUS İDMANYURDU KONGRESİ

TARSUS İDMANYURDU KONGRESİ VE ÖNDER EGE’DEN YORUM YOK


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

YUSUF TAN ANATOMİ. 16 HAZİRAN 2015...

TARSUS İDMANYURDU  KONGRESİ VE ÖNDER EGE’DEN YORUM YOK

Tarsus İdmanyurdu  kulübünün olağan kongresi 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Saat 17.00 de Belediye Nikah Salonunda yapılacak kongre yaklaşıyor. Yönetim kurulu için adı geçen adaylar arasında siyasetçi ve Hukukçu Avukat Önder Ege de var. Tarsus İdmanyurdu  taraftarları sevdikleri bir isim olan Önder  Ege’yi yönetimde görmek istiyorlar Bu konuyu Önder Ege’nin kendisine sorduk. Kendisi bize sadece “Yorum yok” dedi.

BİRLEŞECEK Mİ?

Tarsus İdmanyurdu  ile Tarsus Belediyespor kulüpleri birleşecek mi? Özellikle altyapı olayına büyük önem veren Tarsus İdmanyurdu  ve Belediyespor kulüplerinin  güçlerini birleştirip altyapıda birliktelik sağlayarak A takıma oyunu kazandırmak istedikleri biliniyor. Bunun olup olmayacağı Tarsus İdmanyurdu  kongresinin yapılmasından sonra yöneticilerin vereceği karara bağlı.

SİVAS’TA BULUŞTULAR

Tarsus İdmanyurdu  eski teknik direktörlerinden Mustafa Çapanoğlu geçen sezon yer aldığımız grubumuzdaki takımlardan Sivas Belediyespor ile anlaşmış. Yardımcılığına ise Tarsus İdmanyurdu  eski topçularından ve antrenörlerinden Armağan  Yapıcı’yı getirmiş.

Ne diyelim hayırlısı olsun.

AYHAN GÜRBÜZ GİTTİ

Tarsus İdmanyurdu  topçularından Ayhan Gürbüz, takımdan gitti. Geçen sezon birlikte aynı grupta yer aldığımız Sivas Belediyespor takımına transfer olan Ayhan Gürbüz, 3. Ligde oynamak yerine 2. Ligde yer almayı tercih etti. Ayhan Gürbüz’e yeni takımında başarılar diliyoruz.

ALTYAPIDA DEĞİŞİM Mİ VAR?

Tarsus İdmanyurdu  altyapı takımlarında bir değişiklik olabilir mi? Öğrendiğimize göre Tarsus İdmanyurdu  altyapı takımlarında bir değişiklik olabileceği konuşuluyor. Tabiki son karar yinede yakında yapılacak kongrede takımın başına getirilecek yönetimde.

TURAN KUŞ VE NEVRUZ

Tarsus İdmanyurdu’ndan giden bir oyuncu da Turan Kuş. Yıllardır takımımızda top koşturan turan Kuş, kaptanlık yapıyor, takımda ter döküyordu. Geride kalan sezonda Tarsus İdmanyurdu  küme düşünce  Turan Kuş, kardeş kulüp Meskispora gitti. Bu sezon  Meskispor teknik direktör olarak Taruss’lu Yusuf Nevruz ile anlaştı. Nevruz takımı güçlendirirken Tarsus İdmanyurdundan da başarılı oyuncumuz Turan Kuş’u transfer etti. Yusuf Nevruz ve Turan  Kuş’a, Meski’de başarılar diliyoruz.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.