Tarsus »

TARSUS'U SEVEN İMZA ATSIN

KENT KONSEYİ İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Tarsus Kent Konseyi, kenti güney kuzey diye ikiye ayırmayı amaçlayan Yüksek hızlı tren geçiş yolunun alttan geçirilmesi için, STK’lar ile ortak imza kampanyası başlattı. 

Kent konseyinin savunduğu projeye Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Oda başkanları ve çoğu sivil toplum kuruluşları  destek veriyor. 

Vatandaşlar 'TC. Devlet Demir Yollarının dayatmaya çalıştığı bu proje, bu gün benim sorunum değil diye düşünülebilir ama gelecekte, Tarsuslular için utanılacak bir tabloyu oluşturacaktır. Çünkü projeyle Kent, güney kuzey diye ikiye bölünecek. Hemzemin geçitler kaldırılacak. Kullanılmayacak üst geçişler yapılacak. Tarsus trafiği tamamen çıkmaza girecek. Bu projeyle insanlara hizmet ediyoruz denilirken aslında büyük eziyet edilecek.'diyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.