Spor »

Euro Cup 2016 Türk Milli Takım Maç Fikstürü

2010 yılında başlayan heyecan için artık geri sayım yapıyoruz. 6 grup içinde yer alan Türkiye'yi zorlu ve heyecan dolu maçlar bekliyor. Avrupa futbol şampiyonasında ilk kez uygulanacak olan grup üçüncüsünün de bir üst tura çıkması mümkün olacak.


@mersinhaber 'i takip et

2010 yılında başlayan heyecan için artık geri sayım yapıyoruz. 6 grup içinde yer alan Türkiye'yi zorlu ve heyecan dolu maçlar bekliyor. Avrupa futbol şampiyonasında  ilk kez uygulanacak olan grup üçüncüsünün de bir üst tura çıkması mümkün olacak. Bunun için ise 6 takım arasında bazı kriterler göz önüne alınarak ilk 4 takım belirlenecek. Normal olarak 6 grup dörder takımdan 24 takım elemelere katılmayı hak kazandı.

Türk Milli takımı aday kadrosu 31 kişi olarak belirlenmişti. Geçtiğimiz günlerde 21 kişilik Milli Takım kadrosu belirlendi. Türkiye Euro 2016 fikstüründe D gurubunda yer alıyor. Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan ve İspanya gurupta bulunan diğer ülkeler. İlk maçını 12 Haziran tarihine yapacak olan A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile karşılaşacak. Paris'te bulunan Parc Des Princes Stadında oynayacak. Bu stat Paris Saint- Germain'in kendi stadı. Ülkenin en eski stadı 48 bin 700 kişilik seyirci kapasitesine sahip. Millilerimiz 17 Haziran günü ise Fransa'nın Nice şehrinde bulunan Allianz Riviera Stadı'nda olacaklar. Kapasitesi 35 bin 600 kişi olan statta İspanya ile mücadele edeceğiz.

Milli Takım grubunda ki son maçını ise 21 Haziran tarihinde oynayacak. Yine Fransa'nın Lens kentinde oynanacak olan maçın bu kez adresi Stade De Felix Bollaert olacak. 48 bin 900 kişilik statta ise Türk Milli takımımız Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Euro Cup 2016 boyunca futbol severler şimdiden  spor bahisleri ne başladı.

 Bir üst tura kalabilmek için ilk 3 takım arasında yer almak gerekiyor. Bu neden ile oynanacak her maçın ayrı bir önemi bulunmakta. 2010 yılında 53 ülkenin katılımı ile başlayan macerada Millilerimiz play of mücadeleleri ile bu tura geçebildiler.

Bu yıla damgasını vuracak olan bu inanılmaz ve özel mücadeleler yaz aylarında harika bir heyecan yaşamamıza da neden olacak. Hepimizin nefeslerini kesecek olan Euro 2016 maçları ile ilgili daha detaylı bilgileri de sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bu özel müsabakada Millilerimize başarılar diliyoruz.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.