Tarsus »

İki otobüs test sürüşü sırasında kaza yaptı

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir otobüs üretim şirketine ait iki otobüs test sürüşü için çıktıkları yolda çarpıştı. Kazada arkadaki otobüste sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kurtarıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgilere göre, Adana-Mersin istikametinde seyir halinde bulunan bir otobüs üretim şirketine ait ve içinde yolcu yerine su dolu bidonlar olan iki araç D-400 karayolu Tarsus Bölge Trafik Müdürlüğü yakınlarında çarpıştı. Hakan H. yönetimindeki otobüs, önünde seyir halinde bulunan aynı şirkete ait Aziz S. idaresindeki otobüse arkadan çarptı. Öndeki araç, yoldan çıkarak reklam panolarına çarparak durabildi.
 
 
Arkadan çarpan aracın sürücüsü Hakan H. direksiyon ile koltuk arasında sıkıştı. Diğer sürücülerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri Hakan H.'yi sıkıştığı yerden çıkarmak için büyük çaba sarfetti.
 
 
Uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan Hakan H. ile diğer araç sürücüsü Aziz S. olay yerinde bekleyen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.