Tarsus »

'Elvan, Tarsus ve Mersin için çok önemli'

AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI MEHMET YILDIZ ‘SAYIN ELVAN’IN KALKINMA BAKANI OLMASINDAN MEMNUNİYET DUYDUK’


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Ak Parti  Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız, 64. Hükümette Başbakan yardımcısı olan Ak Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ın  yeni hükümette  Kalkınma Bakanı olarak görev almasından memnuniyet duyduklarını söyledi.

Mehmet Yıldız, yeni hükümete başarılar dileyerek şunları söyledi:

‘Sayın Binali Yıldırım’ın başbakanlığında kurulan 65. Hükümet  ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.  Bilindiği üzere daha önceki hükümetlerde  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, Başbakan Yardımcısı olarak görev yapan Mersin milletvekilimiz  Sayın  Lütfi Elvan, bu kez yeni kabine de  Kalkınma Bakanı olarak görevlendirilmiştir.

Bu karar bizleri memnun etmiştir. Mersin milletvekilimiz sayın  Lütfi Elvan’ın  bu kez Kalkınma Bakanı olmasıyla bölgemizde kalkınma hız kazanacak ve başlanan projeler en kısa zamanda bitirilecektir.

Elvan’ın yeni kurulan hükümette Kalkınma bakanı olarak görev alması Tarsus ve Mersin için çok önemlidir..

Milletvekillerimiz sayın Yılmaz Tezcan, sayın Ali Cumhur Taşkın ve sayın Hacı Özkan’la el ele vererek  bölgemize   sayın Lütfi Elvan’la daha çok hizmet gelmesi için çalışacağız.  Milletvekilimiz ve bakanımız sayın Lütfi Elvan’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Durmak yok yola devam.’ YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.