Tarsus »

BARIŞ GAZETESİ 2. YILINA ADIM ATTI

Törene CHP Milletvekilleri Serdal Kuyucuoğlu ve Hüseyin Çamak, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Emniyet Müdürü Salim Çakan, MHP ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, CHP ilçe başkanı Ali İlk de katıldı


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Geçtiğimiz yıl 13 Mayıs tarihinde ilk sayısını yayanlayarak yayın hatatına atılan Barış gazetesi 1. Yayın yılını kutladı.

Haftalık olarak yayın yapan ve Sahipliğini ve sorumlu yazı işleri müdürlüğünü Yaren Alkan’ın üstlendiği Barış gazetesinin 2. Yayın yılına girmesi nedeniyle bir tören düzenlendi.

Törene CHP Milletvekilleri  Serdal Kuyucuoğlu ve Hüseyin Çamak, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Emniyet Müdürü Salim Çakan, MHP ilçe başkanı Ertuğrul Bodur, CHP ilçe başkanı Ali İlk, bazı meclis üyeleri, bazı oda ve dernek başkanları ile gazeteciler ve okuyucular katıldı.

Protokol mensupları 1. Yaş günü pastasını dünyada ve ülkemizde barış ortamının sürekli yaşandığı, olayların olmadığı günler temennisiyle kestiler.

Daha sonra konuklara pasta ve içecek ikramında bulunuldu. Törene katılanlar gazetenin sahip ve yetkililerini kutlayarak nice uzun yayın yılları dilediler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.