Spor »

Tarsus İdmanyurdu kongreye gidiyor

2. Ligden küme düşerek sezonu kapatan Tarsus İdmanyurdu, Olağan Genel kurulunu 30 Mayıs 2016 Pazartesi günü yapacak.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Spor Toto 2. Ligden küme düşerek sezonu kapatan Tarsus İdmanyurdu, Olağan Genel kurulunu 30 Mayıs 2016  Pazartesi günü  yapacak.

Mevcut yönetimin Genel kurulda aday olup olmayacağı konusunda  bir açıklama  yapılmadığı Tarsus idmanyurdu  kulübünde spor kamuoyununda  merakla beklediği olağan genel kurul toplantısı 30.05.2016 Pazartesi günü  saat 17:30’da Belediye Nikah Salonunda  yapılacağı öğrenildi.

30 Mayıs pazartesi günü  yapılacak olan genel kurul toplantısında  ekseriyet temin edilemediği  takdirde ikinci toplantı 20.06.2016 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılacağı üyelere duyuruldu.

Tarsus idmanyurdu’nda  Olağan Genel Kurul şu gündemle toplanacak. Açılış ve  yoklama,Başkanlık divanının teşekkülü, Saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunması, Başkanlık divanına toplantı tutanakları imzalanması konusunda yetki verilmesi,Yönetim Kurulunun faaliyet raporunun okunması ve ibrası,Denetim Kurulunun faaliyet raporunun okunması ve ibrası,Yönetim ve denetim kurulunun seçimi,Yeni dönem çalışma proğramı ve tahmini bütçenin okunması.  Dilek ve temenniler , Kapanış.

YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.