Spor »

Tarsus 1. Uluslararasi Ashab-i Kehf Muay Thai Turnuvası başladı

Tarsus Spor Salonunda düzenlenen 27-30 Nisan 2016 tarihleri arasi Tarsus 1. Uluslararasi Ashab-i Kehf Muay Thai Turnuvasi bugünda devam edecek


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Birçok ülkeden sporcuların katıldığı Muay Thai 1. İnternasyonal Eshabı Kehf şampiyonası dün  Tarsus’ta başladı.

27-30 Nisan tarihleri arasında Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek etkinliklere yurt içi ve yurtdışından yaklaşık 250 sporcu katılıyor.

Tarsus ve Mersin Gençlik ve Spor müdürlüğü faaliyetleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte Tarsus’tan İmparator Spor Kulübü antrenörü Yılmaz Dönmez”in sporcuları da ter dökecek.

Muay Thai Federasyonunun yanısıra  Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi gibi kuruluşların sponsor olduğu etkinlikte Tarsus imparator Spor Kulübününde emekleri büyük. Yılmaz Dönmez hocaya da teşekkür ediyoruz ve tüm sporseverleri  bugünde devam edecek olan ve 30 Nisan’da bitecek etkinlikleri izlemeye davet ediyoruz. YKB


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.