Tarsus »

Tarsus Belediyesi Whatsapp İletişim Hattı Kurdu

Tarsus Belediyesi şikayet, talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirmek amacıyla WhatsApp iletişim hattı kurdu.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Vatandaşla daha hızlı iletişim için teknolojik imkanlarında kullanılması gerekliliğinin öneminde bahseden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyesi olarak vatandaşlara en iyi hizmeti en seri şekilde sunmanın gayreti içinde olduklarını söyledi.

 

Başkan Can, “Günümüzde akıllı telefonların kullanım oranını göz önüne aldığımızda vatandaşla iletişimimizi hızlandıracak bu seçeneği ihmal edemezdik. Bu sebeple akıllı telefonlarda sıkça kullanılan WhatsApp uygulaması ile iletişim hattımızı devreye aldık. Böylelikle vatandaşlarımız hem görsel hem de yazılı olarak bizimle WhatsApp üzerinden üzerinde çok hızlı şekilde irtibata geçebilecek. WhatsApp hattımıza Fotoğraf, video yada yazı olarak gelen bilgi Beyaz Masamız tarafından hemen değerlendirilip ilgili birimleri harekete geçirecektir. Şikayet sahibi vatandaşımıza her aşamada bilgi verilecektir. Bu uygulamamızla vatandaşımız bizim gözümüz kulağımız olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Başkan Can, Tarsus Belediyesi WhatsApp 0533 155 21 00 nolu iletişim hattı üzerinde öneri ve taleplerin alınacağını kaydetti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.