Tarsus »

BAŞKAN CAN'DAN, 23 NİSAN KUTLAMASI

Başkan Can, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. Yıldönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi büyük bir gurur ve onur ile kutlamaktayız.' dedi.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN  HABER- Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Can, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. Yıldönümünü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi büyük bir gurur ve onur ile kutlamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve dünya çocuklarına armağan ettiği bayramdır.

Yarınlarımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Yüce Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlara öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir. Bu duygularla bütün çocuklarımızın ve dünya çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.