Tarsus »

MUSALLA’DA BARIŞ YEMEĞİ

TARSUS YEŞİL MAHALLE KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ÜYELERİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Tarsus    Yeşil Mahalle Kültür ve Dayanışma Derneği  Yıldırımlar Restaurant’ta  bir Dayanışma yemeği düzenledi.

Yüreklerinde kocaman dünyaları olan, gerçek dostların özverili destekleri ile gerçekleşen Dayanışma yemeğine, CHP Tarsus İlçe yönetim kurulu üyeleri, Eğitim Sen Tarsus Şube Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği başkan ve yöneticileri, ADD Tarsus Şube başkan ve yönetim kurulu üyeleri, bazı sivil topluk kuruluşlarının yanı sıra mahalle halkı katıldı.

       Konukları ile bire bir ilgilenen Dernek Başkanı Hülya Özkaynar ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcılar tarafından takdirle karşılandı ve davetliler, başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekme yarışına girdi.

         Katılımın yoğun ve coşkulu olduğu dayanışma yemeğinde CHP Tarsus İlçe Teşkilatı ve Birleşik Haziran Hareketi’nin mesajları okunurken, Merve İleri ve Metin Parti adlı Dernek üyeleri okudukları şiir’lerle, Baran Ekinci ve Sefa Dumanoğlu ise Türküleri ile Dayanışma yemeğini taçlandırdı.

         Yeşil Mahalle Kültür ve Dayanışma yemeğinde bir araya gelen ( Eskimeyen Dostlar) bir yandan hasret giderirken, bir taraftan da sanatçılara eşlikleri ile eğlendiler.

 

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.