Tarsus »

Tarsus'taki Kaza Ölü Sayısı 2'ye Yükseldi

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir otomobil motosikletin çarpışması sonucunu meydana gelen kazada motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Alınan bilgiye göre, Tarsus'a bağlı Özlüce Mahallesi yakınlarında, A.U idaresindeki 33 PP 057 plakalı otomobil ile Muhittin Erciyes Özkan'ın (24) kullandığı  motosiklet ile çarpıştı.

 

Şiddetli çarpışmanı etkisiyle, otomobil takla atarken, motosiklet ise yol kenarındaki tarlaya uçtu.Kazada motosiklet sürücüsü Muhittin Erciyes Özkan ve motosiklette yolcu olarak bulunan Ramazan Demirkafa   (25) ağır yaralandı.

 

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Muhittin Erciyes Özkan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağrı yaralı olan RamazanDemirkafa   ise kaldırıldığı Adana Balcalı Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

Kaza sonrası  otomobil sürücüsü A.U ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.