Tarsus »

Tarsus'ta uyuşturucu satan 2 kişi yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde okul önleri ve parklarda açık bir şekilde uyuşturucu satan 2 kişi polis tarafından yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et

Alınan bilgilere göre, halka açık bir parkta, uyuşturucu sattığı tespit edilen H.Y ( 27)  isimli şahıs suç sütü yakalandı. Şahısın üstünde yapılan aramada, 3 adet fiş halinde satışa hazır hale getirilmiş eroin çıktı.

 

Yine bir okul yakınalrında uyuştucu sattığı tespit edilen V.Ç. (28) isimli şahsın yapılan üst aramasında satışa hazır 11 adet fiş eroin çıktı.

 

Gözaltına alınan H.Y ( 27)  isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Yine bir okul yakınlarında uyuşturucu sattığı tespit edilen V.Ç. (28) isimli şahsın yapılan üst aramasında satışa hazır 11 adet fiş eroin çıktı.

 

Gözaltına alınan V.Ç. ( 28 ) isimli şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.