Spor »

Bitime iki hafta kala mutlu son

REŞADİYESPOR U 19 TAKIMI ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Mevsim inşaat sponsorluğunda  mücadele eden Tarsus  Reşadiyespor U 19 takımı  maçların bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Hafta sonunda Faruk Sodan tesislerinde Tarsus Belediyespor karşısında güzel bir futbol sergileyen Reşadiyespor U 19 takımı  3-2 galip geldi ve şampiyonluğu garantiledi.

Reşadiyesporun gollerini Kürşat Arik, Hamit Sak ve Onur Pırlak attı.

Kırmızı beyazlılar sezona  şampiyonluk parolası ile başlamıştı. Bitime 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen kırmızı beyazlılar düne kadar oynadığı tüm maçları kazandı. 8  galibiyet ve bir beraberlik ile son iki haftaya giren kırmızı beyazlılar kalan maçlarını Tarsus Gençlerbirliği ve Yenicespor ile yapacak.

Reşadiyespor genel koordinatörü Tuncay Beyceoğlu yaptığı açıklamada kendilerine destek verip sponsor olan Mevsim inşaata teşekkür etti. Beyceoğlu “ Altyapımıza destek veren  Mevsim inşaat yönetim kurulu başkanı Yemliha Yıldırım’a teşekkür ederiz” dedi.

YAKUP BONCUK


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.