Spor »

Mersin İdmanyurdu:1 Gençlerbirliği:3

Mersin İdmanyurdu sahasında konul ettiği, Gençlerbirliğine 3-1 mağlup oldu.


@mersinhaber 'i takip et
STAT: Mersin
 
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Esat Sancaktar, Murat Ergin Gözütok
 
MERSİN İY: Muammer, Vederson, Mitrovic, Serol (Dk.46 Khalili), Serkan, Murat, Mehmet, Güven (Dk.75 Gökhan), Tita, Nakoulma (Dk.46 Pedriel), Welliton
 
GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Hakan, Ahmet Çalık (Dk.35 Sergei), Kuluşiç, Uğur, Selçuk, Landel, İrfan Can (Dk.83 Doğa), Campos, Stancu, El Kabir (Dk.68 Aydın)
 
GOLLER: Dk.17 Stancu, Dk.45 ve 79 Campos (Gençlerbirliği), Dk.90 Pedriel (Mersin İY)
Sarı kartlar: Serkan, Mitrovic (Mersin İY), Selçuk Şahin, Kuluşiç(Gençlerbirliği)
 
 
17.dakikada Campos hızlı geliştirdiği atakta, meşin yuvarlağı altı pasın biraz gerisine çıkardı. Topla buluşan Stancu da iyi bir vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.
 
45.dakikada rakip oyuncudan topu kapan Landel derin ve uzun pasta topu Campos’a aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Campos, yerden plase bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Gençlerbirliği soyunma odasına 2-0 önde girdi.
 
59.dakikada sol çaprazda topla buluşan Tita, meşin yuvarlağı ceza sahasındaki Pedriel’e aktardı. Bu oyuncunun sert vuruşunda, kalecimiz Hopf meşin yuvarlağı başarılı bir hareketle topu uzaklaştırdı.
 
79.dakikada rakip ceza yayı önünde Selçuk topa yerden vurdu. Rakipten dönen topu Campos kontrol etti. Penaltı noktası civarından Campos plase vuruşla Gençlerbirliği 3-0 öne geçirdi.
 
90.dakikada rakip serbest vuruş kazandı. Vederson’un ön direğe ortasında Pedriel, kafa vuruşuyla maçın skorunu belirledi: 1-3.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.