Tarsus »

Tarsus’ta Cinayet Girişimi İntiharla Sonuçlandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde, bir kişi kendisinden ayrılmak isteyen kadını vurduktan sonra, silahı kafasına sıkarak intihar etti. Olayda kadın yaralanırken, erkek ise hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin’de yaşayan Şahin Demir (48), Tarsus’ta bir eczanede çalışan ve sevgili olduğu iddia edilen S. D.’in kendisinden ayrılmak istemesine kızınca önce kadını vurdu, daha sonra kafasına ateş ederek intihar etti.

 

Alınan bilgilere göre, Eski Ömerli Mahallesi 1307 sokak üzerinde yaşanan olayda, eczanede teknisyen olarak çalışan ve ilk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi S. D.(33), iddiaya göre Şahin Demir (48) ile bir süre arkadaşlık yaptı. S. D. ile Şahin Demir arasında yaşanan sorunlar nedeniyle S. D.’Şahin Demir’den yarılmak istediğini belirtti.

 

Şahin Demir ise, kendisine ait olduğunu iddia ettiği altınları S. D.’den istedi. Şahin Demir’in talebini olumlu karşılayan S. D.’de altınları çalıştığı eczaneye gelen Şahin Demir’e verdi.

 

Şahin Demir, S.D. ile konuşmak istemesine olumsuz yanıt alması üzerine sinirlenerek üzerine yanında bulunan tabancayı çıkartarak, S. D.’ye yöneltti. Bu esnada eczaneden dışarı çıkarak kaçmaya çalışan S. D., sırtına isabet eden kurşunla yaralanmasına rağmen, yakın bir mesafede bulunan eve sığındı.

 

 Evden kısa süre sonra tekrar sokağa çıkan S. D., bir anda yere yığıldı. Elindeki tabancayla havaya birkaç el ateş eden Şahin Demir, S.D. öldüğünü düşünerek, tabancayı kafasına dayayıp basarak intihar etti.

 

 Şahin Demir olay yerinde hayatını kaybederken, S.D. isimli kadın ise olay yerine çağrılan 112 Ambulansla Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, S.D.’nin daha önce de tartıştığı Şahin Demir için savcılıktan koruma talep ettiği öğrenilirken, olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demir’in cenazesi ilk incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.