Tarsus »

Tarsus’ta ağaçlar kitap açtı

Mersin Tarsus İlçe Belediyesi tarafından, Kütüphaneler Haftası nedeni ile Yarenlik Alanında bulunan bütün ağaçlara kitap asıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus  Belediyesi tarafından, Kütüphaneler Haftası nedeni ile Yarenlik Alanında bulunan bütün ağaçlara kitap asıldı. Ağaçtaki asılı kitapları gören vatandaşları kısa sürede kitapları tüketti.

 

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Şevket Can "Kitap ilimdir, güzelliktir, aydınlıktır. Yeni ufuklar, yeni hayaller demektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimizde yaşayan vatandaşlarımıza kültürel manada yeni imkanlar tanımak, var olan imkanları daha geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. Bu düşünceden hareketle içerisinde bulunduğumuz Kütüphaneler Haftası nedeni ile bizde vatandaşlarımızı kitap okumaya yönlendirmek ve toplumda farkındalık yaratmak adına Yarenlik alanında bulunan ağaçlara yaklaşık 1000 adet kullanılmamış ve kullanılabilir kitap astık. İsteyen vatandaşlarımıza istediği kitabı hediye ettik. Yaptığımız faaliyetin vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi görmesi bizi memnun etti" dedi.

 

Vatandaşlar tarafından şaşkınlık ve memnuniyetle karşılanan programda ağaçlarda bulunan kitaplar kısa sürede tükendi


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.