Tarsus »

KOCAMAZ'DAN CAN'A GÜZEL HEDİYE

Kocamaz ' Tarsus’lular da gerçekten meseleye sahip çıktılar ve 20 yıldır verdikleri desteği 22’nci yıla taşıdılar' dedi.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Tarsus bizim anavatanımız. Buradan gidebileceğimiz yerlere gitmişiz ulaşmışız. 30 Mart 2014 seçimleri öncesi bu meydanlara geldiğimizde, Şevket Cankardeşimizle birlikte yaptığımız alan toplantılarında hep şunu söyledik, bizim gözümüzü arkada bırakmayın. Tarsus’lular da gerçekten meseleye sahip çıktılar ve 20 yıldır verdikleri desteği 22’nci yıla taşıdılar. Ben Tarsuslu hemşerilerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Tarsus yirmi yılda çok hızlı değişim gösterdi, 1997 yılında Şevket Can kardeşimiz bu hizmet kervanına katıldı burada pişti. Şimdi de Tarsus’a hizmet noktasında gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına devam ediyor. Ben öyle inanıyorum ki, boynuz kulağı geçecek.  Önemli olan bu kente sevdalanmak, bu millete sevdalanmak, ülkenin ve milletin birlik beraberliği için, Tarsus ve Mersin gibi ülkenin bir ortak bir paydasında barış, kardeşlik ve huzuru tahsis etmek. Ben Şevket Can kardeşimize yolu ve bahtı açık olsun diyorum.Tarsus’a hizmet noktasında tekerine taş değmesin diyorum. Allah yardımcısı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Birde hediye verdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.