Tarsus »

Tarsus Tren Garı’nın Güvenlik Kameralarının Olmadığı İddia Edildi

Tarsus Tren Garında yaşan bir hırsızlık olayını araştıran polis ekipleri, garın güvenlik kameralarını incelemek isteyince, garın dışarıyı gören kameralarının olmadığı iddia edildi.


@mersinhaber 'i takip et

Edinilen bilgilere göre, Tarsus TCDD tren istasyonuna 33 N 4085 plakalı motosikletini kilitleyerek bırakan M.Ç.B. isimli vatandaş, istasyona geri döndüğünde motosikletinin yerinde olmadığını fark etti. M.Ç.B. motosikletinin bulunması için polisi arayarak, motosikletinin çalındığı ihbarı verdi.

 

Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsız yada hırsızların yakalanması için çalışma başlatırken, konu ile ilgili TCDD'nin güvenlik kameralarının incelenmek istedi.

 

Ancak Tarsus TCDD Garının dışarıyı gören güvenlik kameralarının olmadığı iddiasıyla kayıtlar incelenemedi.

 

Son zamanlarda yaşanan terör ve canlı bomba saldırılarının artış göstermesine rağmen Devletin bu denli önemli bir kurumu olan TCDD’nin dışarıyı gören güvenlik kameralarının olmadığı/çalışmadığı iddiası Tarsuslularda şok etki yarattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.