Spor »

Tarsus İdmanyurdu 0-Keçiörengücü 4

Tarsus İdmanyurdu, sahasında oynadığı maçta Keçiörengücü’ne 4-0 mağlup oldu. Matematiksel olarak olmazsa dahi, TİY büyük oranda gruba veda etti.


@mersinhaber 'i takip et

SPOR TOTO 2. Lig Kırmızı Grup’ta son sırada yer alan ve artık kümede kalması mucizelere bağlanan Tarsus İdmanyurdu, sahasında oynadığı maçta Keçiörengücü’ne de 4-0 mağlup oldu. Maç boyunca rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Sarı-Lacivertlileri kendi taraftarları tepki gösterdi.

 

Maçta 3 gol ve 1 asist yapan Keçiörengücü’nün başarılı oyuncusu Yıldıray Koçal, maçın adamı oldu.

 

Maçtan dakikalar…

 

İlk dakikalardan itibaren Tarsus kalesinde etkili olmaya çalışan konuk Keçiörengücü, 15. dakikada Erkan Taşkıran’la gole yaklaştı.

 

17. dakikada gelişen Keçiörengücü atağında Eren’in pasında Tarsus ceza sahasına giren Yıldıray, sert vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

 

44. dakikada gelişen bir başka atakta bu kez Erkan’ın pasında topla buluşan Yıldıray, topu Tarsus filelerine bıraktı… 2-0

 

İlk yarı konuk takımın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Mücadelenin ikinci yarısında da oyunun hakimi olan Keçiörengücü, 54. dakikada yine Yıldıray’la serbest vuruştan bir gol daha buldu… 3-0

 

68. dakikada Yıldıray’ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada topa sert şekilde vuran Erkan, farkı dördü çıkardı… 4-0

 

Maçın son bölümünde başka gol olmayınca mücadele konuk Keçiörengücü’nün 4-0’lık üstünlüğü ile kapandı…


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.