Tarsus »

Anne Karnındaki Bebeğin Görüntüsü Şok Etti

Mersin’in Tarsus ilçesinde hamile bir bayanın çekilen ultrason incelemesinde, bebeğin dua eder gibi duruşu herkesi şaşkına uğrattı


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Medical Park hastanesine kontrol için giden haile bir bayanın çeliken ultrason görüntüsünde bebeğin dua eder gibi duruşu herkesi şaşkına uğrattı.
 
 
 
Alınan bilgilere göre, erkek bebek sahibi olmaya hazırlanan  S. ve M. Kırmızıkılıç çifti, kontrol için Medical Park Tarsus Hastanesine kontrol için geldi.
 
 
 
Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanımız Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt'a anne adayı S. Kırmızıkılıç’a ultrason çektirdi.
 
 
 
Çekilen ultrason görüntüsünü inceleyen Op. Dr. Sezin Saygı Özyurt ve anne adayı S. Kırmızıkılıç bebeğin dua eder gibi ellerini açtığını fark ettiler.
 
 
 
Gördükleri manzara üzerine anne S. Kırmızıkılıç ve doktoru şaşkınlık içerisinde kaldırken, yapılan incelemede bebğin sağlık durumunun gayet sağlıklı olduğu belirtildi. (Tarsusmedya.com)
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.