Tarsus »

TARSUS KAYMAKAMINA TRABZON EKMEĞİ

Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Trabzon Vakfıkebir Şubesinden Galip Şeref, yönetiminden Hüseyin Ayar ve Ali İhsan Koyun Tarsus’a geldiler.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Merkezi Adana’da bulunan Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus Şubesinin  Trabzon’dan konukları geldi.

Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Trabzon Vakfıkebir Şube başkanı ve Kuvayi Milliye Karadeniz bölge sorumlusu olan Galip Şeref, yine Vakfıkebir şubesi yönetiminden Hüseyin Ayar ve yine Kuvayi Milliye üyesi ve aynı zamanda Aydoğdu mahallesi muhtarı ve Muhtarlar Dernek başkanı Ali İhsan Koyun Tarsus’a gelerek  Kuvayi Milliyecilerin konuğu oldular.

Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Tarsus şube başkanı Mehmet Topal ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarsus protokolüne ziyarette bulunan konuk K.Milliyeciler Kaymakam Bekir Atmaca’ya kiloluk Trabzon ekmeği getirerek hediye ettiler.

Konuk K.Milliyeciler ayrıca Tarsus Belediye başkanı Şevket Can, Tarsus Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Çelenk, Garnizon Komutanı Binbaşı Vedat Topak ve Kaymakamlık Yazı işleri müdüresi Z. Filiz Dalgıç ile gazetelere de nezaket ziyaretinde bulundular.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.