Tarsus »

TARSUS'A YENİ KAYMAKAMLIK BİNASI

YENİ KAYMAKAMLIK BİNASININ MİMARİ PROJESİ HAZIRLANDI


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Tarsus Belediyesi’nin katkısıyla hazırlatılan projeye göre yeni hizmet binası 4 katlı olacak ve Selçuklu mimarisine göre inşa edilecek.Belediye Başkanı Şevket Can,yeni hükümet binasının da  belediye tarafından yapılması için açık çek verdi.

- Tarsus Kaymakamlığının yeni hizmet binasının mimari projesi hazırlandı.

Kaymakam Bekir Atmaca, Kaymakamlık ile   Belediye arasında gerçekleştirilen  tapu takas töreninde yaptığı açıklamada Tarsus Emniyet Müdürlüğünün yanında Belediye ait TİY tesislerini bulunduğu 10 dönümlük arsaya yapılacak olan yeni hükümet konağının 4 katlı ve Selçuklu mimarisine göre yapılacağını bildirdi.

Atmaca, birçok kurumun yanı sıra sosyal yardımlaşma ve dayanışma Vakfının da yeni kaymakamlık  binasında yer alacağını belirtti.

Kaymakam Atmaca,inşallah en kısa zamanda yatırım programın aldırarak,hükümet konağının yapımına başlamak istediklerini bildirdi.

Belediye başkanı Şevket Can da ‘’Yeni hükümet konağının biran önce yapılması için bize ne görev düşüyorsa hazırız.Gerekirse inşaat için yeni takaslarda yapılabilir. Proje bedeli belli olunca biz yapabiliriz.Bunun için açık çek veriyorum.’’dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.