Tarsus »

AK PARTİLİ YILDIZ'IN AÇIKLAMASI

Mehmet Yıldız, son günlerde kamuoyunda dillendirilen Tarsus Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Cezaevi idaresi hakkında yapılan çalışmalara açıklık getirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, son günlerde kamuoyunda dillendirilen Tarsus Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Cezaevi idaresi hakkında yapılan çalışmalara açıklık getirdi.

Yıldız ‘Tarsus Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Cezaevi idaresi Ak Parti MERSİN HABER- Mersin milletvekillerinin girişimi ile Tarsus’ta kalmıştır” dedi.

Mehmet Yıldız, açıklamasında, konuyla ilgilenen ve bu konuda hakkında haber yapılan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’e göndermede bulundu.

Mehmet Yıldız, ‘Bazı basın organlarında Tarsus Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Cezaevi idaresinin Adana’ya alınmak istendiği, ancak MHP’li Milletvekili Baki Şimşek’in girişimi ile bundan vazgeçilip Tarsus’ta kaldığı yönünde haberler ve yazılar çıkmıştır. Oysa Tarsus Ceza İnfaz Kurumu Kampüs Cezaevi idaresi Ak Parti Mersin Milletvekillerinin girişimi ile Tarsus’ta kalmıştır. Başta Başbakan Yardımcımız ve Mersin Milletvekilimiz Lütfi Elvan olmak üzere yine Mersin Milletvekillerimiz Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan’ın girişimi ve çabaları ile bu konudaki çalışmalar olumlu sonuç vermiş, Tarsus ve Mersin’in hakları korunmuştur. Bu konuda duyarlılık gösterip milletvekillerimizin talebine olumlu cevap veren Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ’a ve bu konuda duyarlılık gösterip çaba harcayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz” dedi. 


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.