Tarsus »

“Tarsus Benim Projesi”

Bir grup sivil toplum kuruluşu gönüllüsü bir araya gelerek “Tarsus Benim Projesi”ni hayata geçiriyor.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER -“Tarsus Benim Projesi” Hayata Geçiriliyor. Bir grup sivil toplum kuruluşu gönüllüsü bir araya gelerek “Tarsus Benim Projesi”ni hayata geçiriyor.

 - Sema Çiğdem Kozan başkanlığında Elif Hatun konağında bir araya gelen STK temsilcileri ve Turizm gönüllüleri önümüzdeki günlerde uygulamaya geçirecekleri proje hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Sema Çiğdem Kozan, Tarsus Belediyesi, Tarsus Kaymakamlığı, Tarsus Turizm ve Tanıtım Derneği (TARTUD), Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Türk Kadınlar Birliği, Tarsus Rotary kulübü, Tarsus Anıt Lions Kulübü, Tarsus Güç Birliği Vakfı, Tarsus Soroptimistler Derneği, Mersin Barosu Tarsus Kadın Komisyonu, Tarsus Amerikan Koleji platformda bulunuyor.

8 Nisan 2016 tarihinde Tarsus’ta bir araya gelecek olan ‘Tarsus Benim Projesi” üyeleri konukları sabah havaalanında karşılayacaklar ve ardından Tarsus’a gelerek tarihi ve turistik yerleri gezecekler.

 

“Tarsus Benim Projesi”nin ilk kez uygulanması ile büyük ilgi görmesi bekleniyor. Konu ile ilgili hazırlıklar sürerken önümüzdeki günlerde yeni bir toplantı daha yapılacak. YAKUP BONCUK


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.