Spor »

Tarsus İY puan için gidiyor

Tarsus idmanyurdu, hafta sonu deplasmanda oynayacağı lig ikincisi Kocaeli Birlikspor maçı için gitti.


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta  ligde  tutunma mücadelesi veren Tarsus idmanyurdu, hafta sonu deplasmanda oynayacağı lig ikincisi Kocaeli Birlikspor maçı için gitti. 

5 hafta aradan sonra  saha ve seyircisi önünde konuk ettiği grubun mütevazi ekiplerinden Ankara  Demirspor’u Ferhat’ın  golüyle 1-0 mağlup ederek üç puanı hanesine  yazdıran ve hedeflediği kümede kalma yolunda  umut tazeleyen Sarı-Lacivertli ekip,  şampiyonluk mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Ankara  Demirspor maçında    Ayhan Kırmızı Kart, Zafer Aydoğdu ise kart sınırını doldurduğu için Sarı-Lacivertli ekibimizin zorlu Kocaeli Birlikspor maçı öncesi iki önemli oyuncusundan yoksun olarak çıkacak. 

TİY Cumartesi günü (BUGÜN) havayoluyla önce İstanbul’a buradan ise Kocaeli’ye geçerek kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.