Tarsus »

Tarsus’taki Terör Operasyonunda Ele Geçirilenler Şok Etti

Mersin’in Tarsus ilçesinde polis ekipleri tarafından PKK’ya yönelik gerçekleştirmiş olduğu baskınlarda aran HDP’nin mahalle temsilciğinde tıbbi ilaçların yanı sıra çok sayıda cinsel içerikli hap ele geçirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından  13/02/2016 günü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda 64 ev, 8 işyeri, ve 2 HDP mahalle temsilciliğinde arama yapıldı.

 

74 adreste yapılan aramalarda, 2 adet ruhsatsız tabanca , 16 adet 7.65 çapında fişek, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 44 adet av tüfeği fişeği, 1 adet muşta çeşitli miktarda örgütsel doküman, fotoğraf, flama ve pankart ele geçirildi.

 

Öte yandan HDP Mahalle temsilciliğinde yapılan aramada ise 200 adet tıbbi ilaç ele geçirildi. Ele geçirilen ilaçların içerisinde cinsel performans gücü artırıcı ilaçlar olması dikkat çekti. 


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.