Tarsus »

Tarsus’ta İlçe Tarım Müdürlüğünün Aracını Yakılar

Mersin’in Tarsus ilçesinde fırın denetimi yapan İlçe Tarım Müdürlüğüne ait resmi plakalı araç, 3 kişi tarafından Molotof atılarak yakıldı.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus’un Şahin Mahallesinde ekmek fırınlarında denetim yapan İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğüne ait resmi plakalı araç Molotof ile yakılarak kullanılamaz hale geldi.

 

Alınan bilgilere göre İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğüne bağlı 4 kişilik denetim memuru 33 NSC 12 resmi plakalı araçla Şahin Mahallesinde bulunan ekmek fırınlarında denetim yapmaya başladı. Ekipler fırın içinde denetleme yaparken, yüzleri maskeli 3 kişi Reşat Nuri Gültekin Caddesi üzerinde bulunan aracın önce arka camını taşla kırarak ellerinde Molotofları aracın içine attılar.

 

Bir anda alev topuna dönen aracı yangın söndürme tüpüyle söndürmeye çalışan araç sürücüsü F. Ö. çevredeki bir kaç vatandaşın yardımıyla yanan aracı söndürdü.

 

Olay yerine TOMA ve zırhlı araçlarla gelen polis, önce denetleme ekibi mahalleden çıkardıktan sonra yanan aracı çekici yardımıyla olay yerinden kaldırdılar.

 

Mahallede güvenlik önlemi alan polis, aracı yakanları yakalamak için çalışma başlattı. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.