Spor »

Tarsus İdmanyurdu-Ankara Demirspora hazır

TİY-Ankara Demirspor maçını Çağdaş Altay yönetecek


@mersinhaber 'i takip et
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu, Pazar günü  konuk edeceği Ankara Demirspor maçı hazırlıklarını  tamamladı.
Burhanettin Kocamaz Stadında  kampa giren ve  maç saatini beklemeye başlayan  Sarı-Lacivertli ekipte, Ankara Demirspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
MORAL ARIYOR
Kümede kalma mücadelesinde grubun son sırasında 14 puanla yer alan ve küme düşme hattından bir basamak  yukarı çıkmak için 9 puana ihtiyacı olan Sarı-Lacivertli ekipte, hedeflediği düşme hattından uzaklaşma adına rakiplerinden birisi olan  Ankara Demirspor maçını kazanarak moral bulup çıkışa geçmek düşüncesinde.
TARAFTAR DESTEĞİ...
Bu arada  Pazar günü  saat 13:30’da  konuk edeceği Ankara  Demirspor maçı öncesi teknik ekip ve oyncular taraftar desteği bekliyor.
Taraftarını Ankara Demirspor maçına davet ederek destek vermelerini isteyen Teknik ekip ve oyuncular,  12. adama  ihtiyaçları  olduğunu  belirttiler.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.