Spor »

MESKİ, SEYHANSPORA HAZIR

5. Grupta zirve mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor Genel Koordinatörü Yusuf Nevruz, Seyhan belediyesi maçını kazanacağız dedi


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MERSİN HABER-Bölgesel Amatör ligi 5. Grupta zirve mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor Genel Koordinatörü Yusuf Nevruz,  Seyhan belediyesi maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini  bildirdi.
Nevruz, “Artık her maçımız final. Bu final maçlarımızdan biriside Seyhan belediyespor karşılaşmasıdır. Rakibimizin durumu ve konumu bizleri  ilgilendirmiyor. Ama  tedbirimizi aldık. Oyuncularımıza gerekli uyarılarda bulunduk. Kümede kalma mücadelesi veren rakibimizi  önümsiyoruz”dedi.
Sarayönü, Osmaniye ve Ceyhan maçlarını kazanarak takım olarak özgüen kazandığını  belirterek şunları söyledi:”Pazar günü  Mersin Tevfik Sırrı  Gür stadında saat 13:30’da  konuk edeceğimiz Seyhan Belediyesi maçına hazırız. Hedefimiz üç puan. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Taraftarlarımızı maça davet ediyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.