Spor »

Meskispor Ceyhan Belediyespor’u Mağlup Etti

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup maçında Mersin Büyükşehir Meskispor, deplasmanda Ceyhan Belediyespor’u 1-0 mağlup etti.


@mersinhaber 'i takip et

BAL liginin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Meskispor, Osmaniyespor’un ardından Ceyhan Belediyesporu, Mehmet Uzun’un attığı golle yenerek puanını 23’e çıkarttı.  

 

Devre arasını iyi değerlendirdiklerini ve yaptıkları transferlerle takımın gücünü artırdıklarını belirten Meskispor Teknik Direktörü Nasır Belci, “ Osmaniyespor’un ardından Ceyhan Belediyespor’u da yendik. Zirveye adım adım ilerliyoruz. Oyuncularımız büyük bir mücadele örneği göstererek zorlu maçta üç puan daha almayı bildiler. Futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

  

Meskispor‘un kazandığı galibiyeti değerlendiren Meskispor Kulübü As Başkanı Latif Can,        " Ceyhan Belediyespor gibi güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyum. Rakip takım karşısında maç boyunca etkili olan taraf bizdik. Haklı bir galibiyet aldık. Maçta güzel bir futbol sergileyerek deplasmanda galip gelen futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik ediyorum. Galibiyet serisine bundan sonra da devam edeceğiz  " dedi.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.