Tarsus »

Tarsus’ta Kartopu Savaşı

Mersin’in Tarsus ilçesinde Belediye Başkanı Şevket Can’ın önderliğinde Yarenlik Alanına getirilen kamyonlarca kar halkın beğenisini topladı. Başta çocuklar olmak üzere buraya dökülen karla Tarsus halkı kartopu savaşı yaparak gönüllerince eğlendiler.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye yetkilileri, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine çocukların karla oynayabilmesi için Toros Dağları'ndan kamyonlarla ilçe merkezine kar getirdi.

Tarsus Belediyesi ekipleri tarafından Toroslar'ın yüksek kesimlerinden kamyonlara doldurulan kar, ilçe merkezinde araç trafiğine kapalı olan Yarenlik Alanı'na götürüldü.

Alanın zemini, kamyonlardan dökülen karla kaplanırken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Yarenliğe kurulan müzik düzeneğinden eğlenceli şarkılar çalarken çocuklar ve Tarsus halkı hem kartopu oynadı hem de bu güzel güneşli havanın tadını çıkararak güzel bir hafta sonu geçirdi.


Bu arada, çocuklardan bazıları hayatlarında ilk kez kar görmenin şaşkınlığını yaşadı.

 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.