Tarsus »

Okudular ödül kazandılar

Pakize Bayraktar İlk/ortaokulu’nda ‘’ ’Ailece kitap okumayı seviyoruz’’etkinliğinde ödüller dağıtıldı..


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER- Tarsus Pakize Bayraktar İlk/ortaokulu’nda ‘’ 4.sınıf ve velilerine yönelik ’Ailece kitap okumayı seviyoruz’’etkinliği  gerçekleştirildi

Alınan bilgiye göre tüm öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı  ve merakı uyandırmak için  öğrencilerin ailesiyle ortak bir amaç için birlikte hareket etmesini sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte dereceye girenler belli oldu.

Buna göreTarsus Pakize Bayraktar İlk/ortaokulu’nda ‘’ 4.sınıf ve velilerine yönelik ’Ailece kitap okumayı seviyoruz’’etkinliği  4/F Sınıfı öğrencisi  Ceren Aydın, 4/B Sınıfı öğrencisi  Arda Topçuoğlu , 4/A Sınıfı öğrencisi  Ezel Tokat derce girdi.

Okul müdürü Mehmet Ecer öğrencileri ve velileri tebrik etti.

Dereceye girenlere ödülleri  karnelerin dağıtıldığı geçen cuma günü törenle verildi. Müdür Mehmet Ecer,  etkinlikte dereceye giren öğrenci ve velilerini tebrik etti. Bizde emek veren herkese teşekkür ediyoruz.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.