Tarsus »

Tarsus'a yeni yurt

TARSUS BORSA SARAYINA YURT STATÜSÜ VERİLDİ


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER-- Diyanet Vakfı Tarsus şubesi tarafından satın alınan Diyanet Vakfı Borsa sarayı Kız Öğrenci Yurdu’na yurt statüsü verildiği  bildirildi. Diyanet Vakfı Tarsus şubesi tarafından satın alınan Diyanet Vakfı Borsa sarayı Kız Öğrenci Yurdu önemli bir misafirini ağırladı.

Tarsus  Müftüsü Erenay’ın başkanlığını yaptığı Diyanet Vakfı Tarsus şubesi tarafından satın alınan ve halen ödemesi devam eden Diyanet Vakfı Borsa Sarayı Kız Öğrenci Yurdu binasının ‘Yurt statüsüne’ kavuşturulması hususunda incelemelerde bulunmak amacı ile Diyanet Vakfı Yurtlar ve Sosyal Tesisler İşletme Müdürü Yıldırım Alkış Tarsus’a geldi.

 Bir dizi incelemelerin ardından Tarsus protokolünün de iştirak ettiği geniş çaplı bir istişare toplantısı yapıldı. 250 kişilik öğrenci barındırabilecek şekilde iç mimarisinin tamamen değiştirilip dönüştürülmesine karar verildi. Ayrıca kaynak aktarımı konusunda mutabakata varıldığı kaydedildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.