Tarsus »

Musalla'da kongre heyecanı

TARSUS YEŞİL MAHALLEDE HÜLYA ÖZKAYNAR, YENİDEN DERNEK BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

MERSİN HABER- Tarsus Yeşil Mahalle Kültür ve Dayanışma Derneğinin 2. Olağan genel Kurulu pazar günü Derneğin kendi binasında gerçekleştirildi. Dernek Başkanı Hülya Özkaynar’ın güven tazelediği olağan genel kurulun Divan Başkanlığını Avukat Ozan Varal, yardımcı üyeliklerini ise oy birliği kararı ile Pir Sultan Abdal Kültür Derneği eski Başkanı Haydar Özdemir ile Şahmeran Sürücü Kursu eğitimcilerinden Faruk Erkara hoca yaptı.

Genel Kurulda konuşan Yeşil Mahalle Kültür ve Dayanışma başkanı Hülya Özkaynar, bir arada olmalarının nedenini anlatarak, “ Toplum giderek yalnızlaşıyor. Bireysellik, bencillik hızla artarken, çocuklarımız ve gençlerimiz geleceklerine umutsuzca bakarken, bizlerde evlerimizde huzurlu bir şekilde oturamadığımız için buradayız” dedi. Özkaynar, katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasının devamında özetle şu görüşlere yer verdi. Bizleri bir arada tutan, topluma ve yaşadığımız çevreye olan duyarlılığımızdır. Birlikten kuvvet doğduğunun bilinciyle oluştuk. Bir olduk. Birlik olduk. Kocaman bir aile olduk. Amacımız belli. Hedefimiz a çık. Gelenek ve göreneklerine bağlı bir mahallede birlikte yaşamak istiyoruz. Bu dayanışma günümüze desteklerini esirgemeyen herkese katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”
Daha sonra oylamaya geçildi ve Özkaynar seçime tek liste ile girdiği için Yeşil Mahalle Kültür ve Dayanışma Derneği asil üyeliklerine Aysel Duruk, Nesrin Fakı, Dilek Ulucamkıran, İsmail Kenar, İsmail Çubuk ve Muhsin Coşkun İlk, Denetim Kurulu asil üyeliklerine İbrahim Askeri, Ali Fakı, Mehmet Dizge, Ali Ayyıldız, Sait Duruk, Ayhan Özünlüoğlu ve Kayhan Kezer yeniden seçildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.