Tarsus »

Tarsus’ta 19 Kilo Esrar İle 5920 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Mersin Tarsus ilçesinde polis ekiplerinin yapmış olduğu denetimler sonucu, 2 adet ruhsat tabanca ve çok sayıda mermi, 19 kilo esrar ile 5920 paket kaçak sigara ele geçirilirken, 10 kişi gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et

Alınan bilgilere göre, Tarsus’ta uyuşturucu ticareti ve gümrük kaçağı sigara satışı yapan şahıslara yönelik çalışma başlatan polis ekipleri, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait, 13 adet mermi, 19 kilogram esrar, 5920 paket gümrük kaçağı sigara, 13 adet satışa hazır hale getirilmiş fiş şeklinde 0.92 gram uyuşturucu Eroin maddesi, ile 98 Gram Toz Uyuşturucu esrar ele geçirildi.

 

Gözaltına E.D., B.N., H.İ.Ç., M.S.G, Y. S., M.A., F.G., M.G., E.Ç.,ve M.E.G. isimli 10 kişi emniyetteki işlemlerin ardında adliyeye sevk edildi.

 

Konu ile ilgili olarak E.D, H.İ.Ç, ve M. A. isimli şahıslar tutuklanırken, diğer 7 kişi hakkında ise adli soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.