Spor »

Fatih Yıldırım açıkladı

Tarsus idmanyurdu, Gökalp Seçal ve Mehmet Yılmaz ile anlaştı


@mersinhaber 'i takip et

MERSİN HABER- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele veren Tarsus idmanyurdu, devrearası transfer döneminde  Gökhan Seçal ile sözleşme imzalarken, Mehmet Yılmaz’la anlaşma  yaptığı bildirildi.

Tarsus idmanyurdu Kulüp Asbaşkanı Mehmet Fatih Yıldırım, Teknik direktör Mert Korkmaz’ın raporu doğrultusunda  Gümüşhanespor’dan  defans oyuncusu Gökalp Seçal ve  Karagümrük’ten  forvet Mehmet Yılmaz ile anlaştıklarını belirtti.

Yıldırım, Gökalp ile 1.5 yıllığına sözleşme  imzaladıklarını, Mehmet Yılmaz ile de ön anlaşma yaptıklarını açıklarken, takımdan Samet Gül, Engin Altürk ve Mehmet Uzun ile de  yolların ayrıldığını syledi.

Manavgat devrearası kamp çalışmalarının günü  çift antreman yaparak devam ettiğini ve  kampın istenilen düzeyde devam ettiğini kaydeden Asbaşkan Yıldırım, Galatasaray A2 takımından  Ömer İnan’ın  antrenmanlara çıktığını, Teknik Direktör Mert Korkmaz’ın raporu doğrultusunda  bu  oyuncuyla ilgili  hareket edeceklerini  vurguladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.