Spor »

Tarsus idmanyurdu, Antalya'da

2. Lig Kırmızı Grupta kümede kalma mücadelesi veren Tarsus idmanyurdu, devrearası Antalya kampına gitti


@mersinhaber 'i takip et

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta kümede kalma mücadelesi veren Tarsus idmanyurdu, devrearası  Antalya kampı  başlıyor.

Sarı-Lacivertli  ekibimiz   bugün (Cumartesi günü)  Antalya’nın Manavgat ilçesinde  13 gün sürecek devrearası kampı için Emirhan otellerinde  toplanacak.

Devrenin son maçında Kartalspor’a Hakan Sayar’ın kendi  kalesine attığı golle 1-0 yenik sahadan ayrılan Sarı-Lacivertli ekip oyuncularına Yönetim tarafından 5 gün  izin verilirken, kafile Manavat’ta  toplanacak..

GÜÇ DEPOLAYACAK...

 Manavgat Emirhan Otelleri’nde 13 günü  devrearası kampını yapacak olan Sarı-Lacivertli temsilcimiz, hem güç depolayacak, hem de takımın ihtiyacı olan mevkilere  oyuncu transferi yapacak.Manavgat kampında muhtemelen iki hazırlık maçı oynayacak olan temsilcimiz, 9 Ocak’ta  oyunculara iki gün izin verilecek ve 11 Ocak Pazartesi günü  Tarsus’ta  yeniden biraraya gelerek, 17 Ocak’ta  başlayacak devrenin ilk deplyasman maçı olan İnegölspor hazırlıklarına başlayacak..


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.