Tarsus »

Tarsus’ta kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları

Mersin’in Tarsus ilçesinde polis ekiplerinin yapmış olduğu ayrı çalışmalarda uyuşturucu ve kaçak sigara ticareti yapan 5 kişi yakalandı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yapılan ayrı çalışmalar neticesinde kaçak sigara ve uyuşturucu maddeleri yakalatan 5 kişi yaklandı.

 

Alınan bilgilere göre, çalışmalar kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM ) Grup Amirliği ekipleri Mithatpaşa Mahallesi civarında İ.A (35) ve E.T (27) isimli şahıslar 5 fiş uyuşturucu eroin maddesi ile birlikte yakalandı.

 

Yine KOM Ekiplerinin çalışmasında Çağlayan Mahallesi civarında H.G (32) isimli şahıs 1 Kg uyuşturucu esrar maddesi ile birlikte yakalandı.

 

Ayrıca Tarsus  D-400 Hal Kavşağı mevkiinde yapılan yol kontrolleri esnasında A.T (31) ve M.Ç (36) isimli şahısların sevk ve idaresindeki araçta 27.800 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

Yakalanan şahıslar gözaltına alınarak Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğünde götürüldü.

 

Burada sorguları tamamlanan zanlılardan İ.A. (35) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer zanlıların ise hakkında adli mercilerce soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. (İLKHA)


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.