Tarsus »

Başkan Can'dan Son Hafta Uyarısı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi (ÇTV) ikinci taksitinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona erdiğini söyledi.


@mersinhaber 'i takip et

Vatandaşların mağdur olmaması için Cumartesi ve Pazar günlerinin veznelerin açık olacağını belirten Başkan Can, “2015 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri Mayıs-Kasım dönemleri olmak üzere 2 eşit taksitte yatırılmaktadır. 2015 yılına ait 2. taksit  son ödeme tarihi 30 Kasım 2015 Pazartesi günü olup, süre olarak son haftaya girilmiştir.

 

Vatandaşlarımız vergilerini Belediye Boya tesisleri, Kaymakamlık ve 100. Yıl veznelerine yatırabilirler. Ayrıca, www.tarsus.bel.tr adresinden de internet ortamında yatırabilirler. Halkımızın son gün yoğunluğu yaşamamaları için gerekli tedbirler alınmış ve Gelirler Yöneticiliğimiz 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü 100. Yıl veznemiz ve Boya Tesislerindeki veznelerimiz  hizmet verecektir” dedi.

 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.