Tarsus »

2 Arkadaşın Bisiklet Gezisi Ölümle Bitti

Mersin’in Tarsus ilçesinde, D-400 Karayolundan karşıdan karşıya bisikletle geçmeye çalışan 2 çocuğa bir aracın çarpması sonucu 2 çocukta hayatını kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Tarsus’ta  2 arkadaşın bisikletle gezileri ölümle bitti. Kazada, Salih Dikeç (14) olay yerinde, arkadaşı Kadir Şeker (15) ise hastanede hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgiye göre, Şahin Mahallesi’nde ikamet eden Salih Dikeç ve Kadir Şeker isimli 2 arkadaş, bisiklet ile  Şahin Mahallesi’nden 82 Evler Mahallesi’ne geçmek isterken, D-400 karayolunda Adana-Tarsus istikametine seyir eden Ahmet C. (53) yönetimindeki 33 NM 959 plakalı pikap ile çarpıştılar. Çarpmanın etkisiyle Salih Dikeç olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Kadir Şeker çağrılan 112 Acil Servisi ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Sürücü Ahmet C. ise yaya olarak en yakın Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu.  Olayı duyan yakınları ise kaza yerine akın etti.

 

Salih Dikeç’in cenazesi olay yerine gelen cenaze arabasıyla Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (A. Hakim Kurt-İLKHA)


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.