Tarsus »

Tarsus Gücü U-15 Yenilgisiz Şampiyon

Tarsus Gücü u 15 Play of liginde Tarsusumuzu temsil edecek


@mersinhaber 'i takip et

    Mersin amatör küme  U 15 ligi c gurubu temsilcimiz Tarsus Gücü bitime 1 hafta kala  9 maç ta 9 galibiyet alarak gurup şampiyonluğunu ilan etti. U 15 liginde 9 maçta 36 gol atıp kalesinde sadece 3 gol gören şimşeklerde Takım Kaptanı Kaleci Tuğrul Saydam kurtarışları ile Uğurcan Özdemir ve Emirhan Boymul attığı goller ile yine spor severlerin gözdesi oldular..

 

      Teknik sorumlu Barış Özdemir yaptığı açıklamada 'bu yaş gurubunda özel bir takıma sahibiz özel yetenekli bu toplulukla geçen sene olduğu gibi yine yenilgisiz şampiyonluğa ulaştık hepsini kutluyorum' dedi.

             

         As Başkan Kemal Yüksel yaptığı açıklamada 'Gençleri şampiyonluktan dolayı kutluyorum pırıl pırıl bir sporcu gurubuna yöneticilik yapmaktan gurur duyuyorum, Yönetim kurulu olarak sporcu kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz play of gurubunda da başarılı olacaklarına inanıyorum' dedi


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.