Tarsus »

Ceylan’ın Sağlığına Kavuşması Hayırseverlerin Elinde, Yardım Bekliyor

Mersin'in Tarsus İlçesinde 4 çocuklu ailenin tek kızı olan 7 yaşındaki Ceylan için bir yardım eli uzanacak mı?


@mersinhaber 'i takip et
7 yaşındaki Ceylan’ın oturup, yürüyebilmesi için bağış kampanyası düzenlendi, 8 aylıkken ateşlenen Ceylan’ın yürüyebilmesi için 40 bin tl gerekiyor
 
Tarsus’ta 4 çocuklu bir ailenin tek kızı olan 7 yaşındaki Ceylan’ın kendi başına oturup, yürüyebilmesi için 40 bin liraya ihtiyaç duyulması üzerine yardım kampanyası açıldı.
 
İş bulduğu zaman tarım işçiliği yapan baba İsa Afşin ile ev kadını olan anne Huriye Afşin’in kızı olan Ceylan Afşin’in 8 aylıkken ateşlendiği ve daha sonra yürüyemediği ve kendi başına oturamadığı, bunun yanında ellerini kullanamadığı anlaşıldı.
 
Tıpta skolyoz denilen omurganın göğüs veya bel bölgelerinde görülebilen, yana doğru eğriliği olan hastalık nedeniyle sıkıntılı yıllar geçiren Afşin ailesi, geçtiğimiz ağustos ayında Adana’da ortopedi hastanesine götürülen Ceylan Afşin’in, kendi başına oturup, yürüyebilmesi ve ellerini sağlıklı bir şekilde kullanabilmesi için bir dizi ameliyat olması gerektiği ve bu nedenle 40 bin liraya ihtiyaç duyulduğu bildirildi.
 
Tarsus Devlet Hastanesinden 2014 yılında aynı şekilde raporu bulunan küçük Ceylan’ın annesi Huriye Afşin, Tarsus Kaymakamlığına başvuruda bulunarak, yardım kampanyası açılması için başvuruda bulundu.
 
Ceylan Afşin için Ziraat Bankası Tarsus şubesinde 67389360-5001 nolu hesap açıldığı ve hayırseverlerin bu hesaba para yatırabilecekleri belirtildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.