Spor »

Kocamaz’dan MİY'e Büyük Destek

Yaklaşan genel kurul öncesi Mersin İdman Yurdu’nda ilginç gelişmeler yaşanıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Başkan Ali Kahramanlı’nın kongrede aday olmayacağım açıklamasından sonra , kırmızı lacivertli camiada hareketli saatler yaşanıyor.Son olarak  Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş’ın istifasıyla çalkalanan Mersin İdman Yurdu’na bu sefer iyi haber geldi. Vali Özdemir Çakacak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kulübün yaşadığı son durum için kriz masası oluşturdu.
 
BAŞKAN’DAN 1 MİLYON TL
 
Genel kurul öncesi Mersin İdman Yurdu’nun  yaşadığı krizi görmezden gelmeyen  Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kulübe 1 milyon TL kaynak aktardı. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile görüşen Başkan Kocamaz’ın, kongre yapılmasından yana  olmadığı ve kulübün acil ödeme planına destek olmak için 1 milyon TL kaynak aktardığı ifade edildi. Bu para bugün sabah saatlerinde kulübün kasasına girdi.
 
 VALİ DE HAREKETE GEÇTİ
 
14 Kasım’da yapılacak olan genel kurul öncesi Başkan Ali Kahramanlı, AKP İl Başkanı İsmail Taşpınar ve yöneticilerle Vali Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti. Kahramanlı kentteki iş adamlarının listesini Vali Çakacak’a iletti. Vali Çakacak da Mersin İdman Yurdu’na bu kritik  günlerde destek sağlamak için  birebir görüşmelerini sürdürüyor.
 
 SANAL VE KAYA TEYAKKUZDA
 
Genel kurul öncesi kulübe kaynak arayışları devam ederken, Başkan Yardımcısı Özgür Sanal ve Asbaşkan Hikmet Kaya deyim yerindeyse teyakkuz halinde. Kulübe maddi katkı sağlamak adına kentin dinamiklerini harekete geçirmeye çalışan Sanal ve Kaya son bir haftadır yaşanan maddi krizi çözmeye çalışıyor.  (Kynk: Paskolik)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.