Tarsus »

Tarsus Basınının Acı Kaybı Ali Yılmaz Hayatını Kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde yayınlanan Tarsus Çağdaş Gazetesinin Genel Koordinatörü Ali Yılmaz uzun süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Tarsus ilçesinde yayınlanan Tarsus Çağdaş Gazetesinin Genel Koordinatörü Ali Yılmaz uzun süredir tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
 
Tarsus’un bilinen süreli yayınlarından Tarsus Çağdaş Gazetesinin emektarı ve çevresinde sevilen adamı Ali Yılmaz uzun süredir sağlık problemleri nedeniyle tedavi görüyordu. Yaklaşık 2 yıla yakındır tedavi gördüğü amansız hastalık nedeniyle bu sabah 28 Ekim 2015 Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.
 
Kendisini tanıma ve kısa sürede olsa çalışma fırsatı bulduğumuz koca yürekli adamın erken vedası herkesi olduğu gibi bizleri de derinden yaralamıştır... Mersin Haber – Tarsus Kent Gazetesi olarak merhum Ali Yılmaz’a Allah'tan rahmet kederli ailesine ve basın camiasına başsağlığı dileriz...
 
Cenazesi bugün (28 Ekim 2015 Çarşamba) Şehir Mezarlığında öğlen namazına müteakip alınıp, Bolatlı Mahallesi'nde toprağa verilecektir.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.